Kladno: Letní koupaliště Sletiště zahájí sezonu v pátek 1. července

30.06.2022 12:59 | Tisková zpráva

V pátek 1. července zahájíme sezonu na Letním koupališti Sletiště. Po dobu rekonstrukce prostoru před Městským stadionem Sletiště bude vstup na Letní koupaliště možný dvěma způsoby, které najdete níže.

Kladno: Letní koupaliště Sletiště zahájí sezonu v pátek 1. července
Foto: Archiv
Popisek: Centrum města Kladno. Ilustrační foto

Provozní doba koupaliště v měsících červenci a srpnu:
Pondělí - Neděle 9:00 - 20:00
Prodej vstupenek končí v 19:15 dle provozního řádu.

Na pokladně je možné platit mimo hotovostí také běžnými typy platebních karet (VISA, MAESTRO, Edenred Ticket Benefits® Card, Gusto Karta). K úhradě vstupného (nikoli částky za úschovu kola) lze užít i poukázky určené na sportování - SODEXO (Relax Pass, Flexi Pass, Fokus Pass, Bonus pass, Dárkový pass), EDENRED (Dárkový, SPORT&KULTURA, MULTI), Cheque Déjeuner (UNIŠEK, UNIŠEK+, Cadhoc Dárkový kupon).
Na platební poukázky se nevrací, hodnota použité poukázky (poukázek) musí být rovna nebo nižší než cena vstupného.

POZOR: Po dobu rekonstrukce prostoru před Městským stadionem Sletiště bude vstup na Letní koupaliště možný dvěma způsoby:

Anketa

Pokud by v roce 2022 byly parlamentní volby, volili byste stejnou stranu jako v roce 2021? (Ptáme se od 28.6.2022)

75%
21%
hlasovalo: 6690 lidí

1. Po panelové cestě vedoucí za sportovní halou a aquaparkem. Tuto cestu můžete využít, pokud přicházíte z ulice Sportovců ve směru od Rozdělova. Z tohoto směru ale není možné zajet na parkoviště před Sletištěm. Panelová cesta navíc slouží pro technickou obsluhu, zásobování a zaměstnance SAMK, proto při pohybu dbejte zvýšené opatrnosti.

2. Přes Městský stadion Sletiště. Pokud přicházíte z velkého parkoviště před Sletištěm nebo z ulice Sportovců ve směru od ulice Petra Bezruče, využijte cestu přes Sletiště. Vstoupit do něj můžete buď zadní branou u křižovatky Sportovců / P. Bezruče nebo boční branou se závorou z ulice Sportovců. Protože hlavní vstupní branou Sletiště nebude možné projít. Dojděte až k zadní brance u atletické haly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…