Kladno: Listopadová setkání s občany

25.10.2019 18:46

Obyvatelé okolí Bressona, Bajkalu a Bukovky mají možnost přijít na Setkání s občany, která se budou konat v listopadu, právě v těchto lokalitách.

Kladno: Listopadová setkání s občany
Foto: Archiv
Popisek: Centrum města Kladno. Ilustrační foto

12. listopadu BRESSON

Rádi bychom vám představili architektonickou studii řešení prostoru kruhového objezdu na Bressoně a jeho okolí. Návrh pracuje s lepším napojením této kladenské čtvrti do centra města i do blízkého lesa, výstavbou dětských hřišť, úpravou parků a zelených ploch určených k setkávání a odpočinku.

20. listopadu BAJKAL

Jste spokojeni s životem v okolí Bajkalu?

Kromě zástupců vedení radnice se tohoto setkání zúčastní Ing. Aleš Steiner, krajinářský architekt, který krom toho, že přijde s vlastními návrhy vylepšení stávajícího stavu celého prostoru, bude poslouchat vaše návrhy a připomínky. Do příštího setkání vyhodnotí proveditelnost všech získaných podnětů a, spolu s dopravním projektantem Ing. Josefem Filipem, zpracují studii úprav, která by se v místě mohla realizovat, aby Bajkal byl místo pro kvalitní život.

27. listopadu BUKOVKA

Představíme vám vegetační studii celé oblasti Bukovky, která počítá se znovuvybudováním ovocného sadu, změnou uspořádání zeleně, úpravou parkových ploch, výsadbou a kácením stromů. Navrhujeme i zpevnění cest pro pěší a cyklisty, které by přispělo k lepšímu propojení s centrem města z jedné strany i s parkem Lesík, z druhé strany. Budeme rádi, když nám sdělíte svůj názor, připomínky, nebo navrhnete další vylepšení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

19:06 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného javoru v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…