Kladno: Změna ukončení linek MHD na náměstí Svobody

03.08.2012 16:00

Z důvodu rekonstrukce místní komunikace mezi ulicí K nemocnici a třídou ČS. armády dojde od středy 1.8.2012 ke změně ukončení linek MHD na náměstí Svobody.

Kladno: Změna ukončení linek MHD na náměstí Svobody
Foto: Archiv
Popisek: Centrum města Kladno. Ilustrační foto

Od středy 1.8.2012 dojde ke změně ukončení linek MHD na náměstí Svobody. Tímto dnem začíná rekonstrukce místní komunikace mezi ulicí K nemocnici a třídou ČS. armády, v které je konečná výstupní stanice pro linky MHD a parkoviště před pracovištěm Centra správních agend. Tato komunikace bude zcela uzavřena.

Autobusy MHD budou na náměstí Svobody přijíždět Vašatovou ulicí, v této ulici bude umístěn i výstup cestujících z ukončených spojů.

Změna se týká pouze výstupu ze spojů ukončených v zastávce Náměstí Svobody. Ke změnám nedojde u nástupních stanic pro začínající a projíždějící linky s výjimkou linky č. 9 ve směru do Slaného, která nebude zastavovat před “lodí”, ale nástupní zastávka bude po dobu rekonstrukce přemístěna do ulice Pod zámkem, tj. pod světelnou křižovatkou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestokladno.cz

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…