Kladno se představilo v Bruselu

21.06.2013 10:01

Na jednom stánku s Pardubicemi se účastnilo 7. ročníku oblíbené akce Czech Street Party, která během jednoho odpoledne přibližuje Belgičanům českou kulturu, turistické zajímavosti a nabízí ochutnávky českých specialit.

Kladno se představilo v Bruselu
Foto: Archiv
Popisek: Centrum města Kladno. Ilustrační foto

Nechyběl ani doprovodný kulturní program. Vystoupila zde Alžběta Kolečkářová, Michal Hrůza, Čankišou a hlavní hvězdou večera byl David Koller. Součástí programu byla i vědomostní soutěž o zajímavé ceny.

Město Kladno na svém stánku nabízelo propagační předměty a materiály jak své, tak i hokejového klubu Rytíři Kladno, domácí džemy Řádu bosých karmelitánů ze Slaného, medovinu z Rakovníka a müsli produkty ze Slaného. I díky pěknému počasí letos tato největší česká akce v Bruselu přilákala téměř 5000 návštěvníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestokladno.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…