Kopřivnice: Hlasujte i vy v anketě o příležitostech města

29.05.2016 7:30

Podobně jako v předchozích letech, i letošní červen bude v Kopřivnici ve znamení celoměstské ankety. Ta má ověřit či vyvrátit výsledky, které vyplynuly z Fóra Zdravého města, jež se uskutečnilo v květnu.

Kopřivnice: Hlasujte i vy v anketě o příležitostech města
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Z veřejné diskuze Zdravého města vzešlo takzvaných 10P, tedy příležitostí pro další rozvoj města Kopřivnice. Celoměstská anketa ověří, zda se účastníci diskuze trefili do vkusu ostatních obyvatel města či nikoliv. „Vzhledem k rozmanitosti nápadů, nenabídne celoměstská anketa pouze zmíněné a účastníky akce odhlasované desatero, ale všech patnáct návrhů definovaných zástupci jednotlivých diskusních skupin. Výsledných 10 P se tedy může změnit,“ uvedla koordinátora projektu Zdravé město Romana Bukovská. Vzápětí dodala, že formulář se rozhodli organizátoři rozšířit o dva body. „Tím prvním je prázdné pole na vlastní návrh, o kterém si lidé myslí, že v anketě chybí. Druhým pak otázka týkající se budoucí využití bývalého areálu hřiště házené na ulici Čs. Armády.

Anketní lístky jsou v současné době k dispozici na několika místech, a to na Informacích ve vestibulu radnice, v městské knihovně nebo v Kopřivnických novinách. Anketu lze do 30. června vyplnit ZDE. „S výsledky budou v průběhu měsíce září seznámeni kopřivničtí zastupitelé a následně se k nim bude přihlížet při sestavování akčního plánu a dalších rozvojových dokumentů,“ doplnila koordinátora s tím, že zveřejněny budou rovněž v místním tisku a na internetu.

Informace o tom, jak se pracuje s loňskými 10 P, naleznou zájemci v Plánu Zdraví a kvality života Kopřivnice na zdravemesto.koprivnice.org/, pod záložkou Fórum Zdravého města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Kendeho vila se dnes otevírá veřejnosti

7:04 České Budějovice: Kendeho vila se dnes otevírá veřejnosti

Paměť národa Jižní Čechy má od letošního dubna vypůjčenou Kendeho vilu, dům z roku 1920, zakoupený m…