Kopřivnice: Projekt nového muzea bude představen v Ringhofferově vile

06.12.2019 16:59

Ringhofferova vila bude druhý prosincový týden hostit setkání, při kterém se veřejnost dozví podrobnosti týkající se výstavby nového muzea automobilů značky Tatra, stavu rekonstruované Slovenské strely a mnoho dalšího.

Kopřivnice: Projekt nového muzea bude představen v Ringhofferově vile
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Setkání je naplánováno na úterý 10. prosince 2019 od 17 hodin a pozvání na něj přijali nejen zástupci společnosti Tatra Trucks, a. s., ale také Moravskoslezského kraje, protože právě kraj je hlavní investorem výstavby nového muzea. „Množily se dotazy týkající se výstavby nového muzea, úprav prostor kolem něj a stavu Slovenské strely. Proto jsme se rozhodli uspořádat veřejné jednání, na kterém budou tyto zásadní projekty představeny těmi nejpovolanějšími,“ sdělil za hlavní pořadatele vedoucí odboru rozvoje města Jiří Štěpán.

Veřejnost bude moci nejen zhlédnout prezentace od zástupců společnosti Tatra Trucks, a. s. a zástupců kraje, ale také položit vedení města a přítomným prezentujícím své dotazy. „Protože jsou prostory Ringhofferovy vily omezené a my počítáme s tím, že tato témata zajímají spoustu lidí, rozhodli jsme se veřejné jednání streamovat. To znamená, že jej v úterý 10. prosince budeme od 17 hodin živě přenášet na facebookovém profilu města Kopřivnice,“ uvedla za město jeho tisková mluvčí Jana Hromočuková.

Pokud vás zajímá vzhled nového muzea, nové expozice národní kulturní památky Slovenské strely či úprava veřejného prostranství okolí muzea, určitě do Ringhofferovy vily přijďte anebo si průběh jednání pusťte. Začínáme v úterý 10. prosince v 17 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…