Kopřivnice přivítá generála Petra Pavla

07.09.2019 21:32

Ringhofferova vila v pondělí 9. září 2019 přivítá generála Petra Pavla. Ten přijede do našeho města besedovat o proměnách a významu armády České republiky v čase.

Kopřivnice přivítá generála Petra Pavla
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Generál Petr Pavel, který v letech 2015-2018 působil jako předseda vojenského výboru NATO a jako první zástupce zemí bývalé Varšavské smlouvy nastoupil do nejvyšší vojenské funkce Severoatlantické aliance, zavítá do Kopřivnice v rámci cyklu akcí, které budou připomínkou 30. výročí sametové revoluce. „Rozhodli jsme se tuto osobnost v rámci akcí věnovaných připomínce 17. listopadu blíže představit nejen žákům kopřivnických základních škol, ale dát také široké veřejnosti možnost zúčastnit se besedy na ožehavé téma armády,“ uvedla za odbor školství, kultury a sportu Lenka Heráková.

V pondělí 9. září tak od 18 hodin dostane široká veřejnost zdarma možnost diskutovat s Petrem Pavlem o proměnách a významu armády České republiky. K diskuzi budou využity prostory nedávno zrekonstruované Ringhofferovy vily. O den později, tedy v úterý 10. září se uskuteční dvě besedy určené školám, konkrétně žákům osmých a devátých tříd.

Všichni jste v podělí 9. září na besedu s generálem Petrem Pavlem srdečně zváni!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …