Kroměříž: Aplikace City Monitor končí, nastupuje aplikace Mobilní Rozhlas

05.11.2021 9:18 | Tisková zpráva

Kroměřížská radnice ukončila provoz aplikace City Monitor, jejímž prostřednictvím občané hlásili závady na městském majetku. Plně ji od nynějška nahradí v červnu spuštěná aplikace Mobilní Rozhlas. „Obě aplikace jsme kvůli plynulému přechodu na Mobilní Rozhlas nechali jet několik měsíců paralelně, nyní již bude v provozu pouze Mobilní Rozhlas. Věřím, že si na novinku lidé rychle zvyknou a budou ji využívat ve stejné míře, jako využívali City Monitor,“ uvedl místostarosta Vratislav Krejčíř.

Kroměříž: Aplikace City Monitor končí, nastupuje aplikace Mobilní Rozhlas
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Mobilní Rozhlas městu umožňuje rozesílat občanům e-maily s informacemi z radnice a v případě krizových situací i SMS zprávy do jejich mobilních telefonů. Lidé se k jejich odběru mohou přihlásit sami pomocí odkazu na webu města nebo na internetových stránkách aplikace. Zaregistrovat se lze na webové stránce www.kromeriz.mobilnirozhlas.cz, případně si občané mohou stáhnout aplikaci do mobilního telefonu. Mobilní Rozhlas tak občanům poskytne všestranné služby – kromě informací o dění ve městě mohou také sami s městem komunikovat.

Zavedení Mobilního Rozhlasu je dalším krokem, kterým město vylepšuje komunikaci s občany. Radnice letos například uspěla v soutěži Zlatý lajk 2021, když odborná porota vyhodnotila instagramový účet kroměřížského městského úřadu jako druhý nejlepší z měst ve Zlínském kraji. Radnice také v létě spustila nový turistický web www.kromeriz.eu a od loňského června vydává v nové podobě Kroměřížský zpravodaj. Nové webové stránky má na adrese www.kmts.cz i městem stoprocentně vlastněná společnost Kroměřížské technické služby.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

22:28 Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

Na začátku týdne byly oznámeny výsledky Ceny Klubu Za starou Prahu za novou stavbu v historickém pro…