Kroměříž: Město nabízí finanční podporu pořadatelům akcí

18.06.2020 17:58

Zdravé město Kroměříž nabízí pořadatelům akcí pro dospělé příspěvek na organizaci, a to z projektu Podpora občanské aktivity pro komunitu. Jedná se o podporu aktivit obyvatel starších 26 let.

Kroměříž: Město nabízí finanční podporu pořadatelům akcí
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Peníze ze zmíněného projektu budeme rozdělovat již čtvrtým rokem. Celkem je k dispozici opět 100 tisíc korun, z nichž jsme již v prvním kole výzvy přidělili 10 tisíc korun na pořízení součástí hanáckých krojů. Na druhé kolo tedy zbývá 90 tisíc,“ uvedla místostarostka Daniela Hebnarová.

Žádosti do druhého kola výzvy mohou občané Kroměříže podávat do 30. září na adresu Michaela Jiříková, Město Kroměříž – Projekt Zdravé město Kroměříž, Riegrovo náměstí 149. „Podrobné informace získají žadatelé na webu ZDE, nebo na telefonním čísle 573 321 271 či e-mailu michaela.jirikova@mesto-kromeriz.cz,“ dodala Michaela Jiříková z odboru regionálního rozvoje města Kroměříže.

Maximální výše finančního daru na jednu akci je 10 tisíc korun. Z příspěvku lze hradit například nájemné, konzultační, poradenské a vzdělávací služby, odměny do soutěží, zdravotnický materiál, knihy, učební pomůcky a tisk, ochranné pomůcky, kancelářské potřeby či propagační materiály. Podmínkou je, že akce musí být přístupná veřejnosti zdarma.

Projekt doplňuje dotační systém města, který je zaměřený na neziskové organizace, spolky i další subjekty, které působí či pořádají akce na území města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…