Kroměříž: Město žádá o spolupráci na úpravách strategického plánu

23.05.2021 12:23

Kroměřížská radnice v současné době aktualizuje strategický plán města.

Kroměříž: Město žádá o spolupráci na úpravách strategického plánu
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Strategický plán je zásadním koncepčním a rozvojovým dokumentem, jehož hlavním smyslem je zajištění jasného směřování a organizovaného rozvoje Kroměříže na období dalších deseti let tak, aby město prosperovalo jako celek. Je důležité, aby obyvatelé měli možnost do obsahu tohoto dokumentu zasáhnout a ovlivnit tak budoucnost svého města,“ řekla místostarostka Daniela Hebnarová.

Jednou z možností, jak to může veřejnost učinit a zapojit se do tohoto projektu, je účast v anketním šetření. Prostřednictvím vyplnění anketního dotazníku může kdokoliv z obyvatel města dát podněty ke změnám a přispět ke zlepšení kvality života ve svém okolí.

„Váš názor je pro nás důležitý. Zapojit se můžete na odkazu www.survio.com/survey/d/K8R/kromeriz,“ uvedla Michaela Jiříková, projektová manažerka odboru regionálního rozvoje kroměřížské radnice.  Dalšími  možnostmi, jak se k problematice vyjádřit, je požádat na e-mailové adrese strategickyplan@mestokm.cz o zaslání dotazníku, nebo je možné vyzvednout si tištěný dotazníkový formulář ve vestibulu radnice na Velkém náměstí. Tady je zároveň umístěna označená schránka na odpovědi a vyplněné dotazníky. Sběr odpovědí bude ukončen v pátek 18. června 2021.

S případnými dotazy je možné se obracet na projektovou manažerku Michaelu Jiříkovou, a to na telefonním čísle 573 321 271.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Česká pošta a magistrát otevřely první třípřepážkovou poštu Partner

11:17 Brno: Česká pošta a magistrát otevřely první třípřepážkovou poštu Partner

V Brně v Orlí ulici byla slavnostně otevřena první třípřepážková pošta Partner v České republice. Pr…