Kroměříž: Městský úřad je opět otevřený v úřední hodiny v pondělí a ve středu

16.02.2021 9:18

Městský úřad v Kroměříži bude na základě nedělního usnesení vlády opět otevřený ve vymezených úředních hodinách. V pondělí a ve středu tak budou budovy městského úřadu otevřené pro veřejnost od 8 do 17 hodin. V úterý, ve čtvrtek a v pátek ale budou budovy uzavřené a dovnitř budou vpuštěni jen klienti, kteří si jednání předem objednali. „Nadále apelujeme na občany, aby na úřad chodili jen v nutných případech a využili možnosti předem se objednat. Vyhnou se tak frontám, ve kterých se mohou nakazit koronavirem,“ uvedla tajemnice městského úřadu Veronika Škrabalová.

Kroměříž: Městský úřad je opět otevřený v úřední hodiny v pondělí a ve středu
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Upřednostňována je nadále komunikace na dálku. Lidé by měli chodit na úřad jen tehdy, pokud jejich záležitost nelze vyřídit jinak než osobně. Úředníky mohou kontaktovat e-mailem či telefonicky (viz kontakty na webu města) nebo si schůzku zajistit přes objednávkový systém města. Uzavření budov úřadu v úterý, ve čtvrtek a v pátek se netýká podatelny v budově C v ulici 1. máje, která bude přístupná denně. Lidé mohou také odevzdat písemnosti do poštovní schránky, která je umístěna na budově C.

„Prosíme občany, aby ve vlastním zájmu dodržovali hygienická opatření, nosili roušku či respirátor, dodržovali rozestupy a používali desinfekci. Situace ohledně epidemie stále není dobrá a opatrnost je s ohledem na zdraví nás všech na místě,“ doplnil starosta Jaroslav Němec.

Městský úřad fungoval v omezeném režimu od loňského října.

Přehled opatření přijatých kvůli epidemii koronaviru lze nalézt na webu vlády.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Dopřejte dětem léto plné zážitků, Fond pomoci pomůže zaplatit i letní tábory

22:05 Olomouc: Dopřejte dětem léto plné zážitků, Fond pomoci pomůže zaplatit i letní tábory

Pomoc s vyššími náklady při plánování prázdninových aktivit dětí. I to je jedním z cílů sociální pol…