Kroměříž: Na Hanáckém náměstí je nové testovací místo na koronavirus

04.02.2022 15:47 | Tisková zpráva

Na Hanáckém náměstí funguje nové testovací místo na koronavirus. Radní schválili zábor veřejného prostranství pro tyto účely před budovou, kde sídlí kroměřížští dobrovolní hasiči. Vedení města tímto krokem rozšiřuje nabídku testování v Kroměříži.

Kroměříž: Na Hanáckém náměstí je nové testovací místo na koronavirus
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Testovací místo je otevřené ode dneška a mělo by fungovat až do 30. června 2022. Ve všední dny je v provozu od 7 do 17 hodin, v sobotu a v neděli od 8 do 15 hodin.

Testovací místo mohou využít lidé, kteří mají testy rozhodnutím vlády hrazené zdravotní pojišťovnou (více informací ZDE), i osoby, které si test samy zaplatí.

PCR test na Hanáckém náměstí stojí 814 korun, antigenní test přijde na 200 korun.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

válka

Fakt si myslíte, že NATO, což jsme i my, chce válku s Ruskem? Máte proto nějaké důkazy? A myslíte si, že i Ukrajina chtěla válku s Ruskem? Podle mě jediný, kdo chce válku a začalo jí, je Rusko, které by evidentně chtělo obnovit i svůj vliv v Evropě po druhé světové válce.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Ostrožská jezera nejsou určena k rekreaci a koupání

16:31 Uherské Hradiště: Ostrožská jezera nejsou určena k rekreaci a koupání

Blíží se čas letních prázdnin, dovolených a období dnů plných slunce a vysokých teplot, kdy množství…