Kroměříž: Na Hostýně se lyžovalo i tančilo

17.02.2017 19:51

Obyvatelé domovů pro seniory a klienti zařízení pro osoby se zdravotním postižením si dali sraz na Svatém Hostýně, aby tu poměřili své síly při tradiční akci - zimních sportovních hrách. Ty se uskutečnily ve čtvrtek 16. února za účasti soutěžních družstev jednotlivých sociálních zařízení.

Kroměříž: Na Hostýně se lyžovalo i tančilo
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Na vrcholku Hostýna sice sluníčko vítězilo nad sněhem a ne všechny disciplíny měly ideální podmínky, ale účastníci her se skvěle bavili. Hry poprvé zahajovala nová ředitelka Sociálních služeb města Kroměříže Dagmar Klučková, sportovce přivítali za pořadatelský tým Vladimíra Marková a za kroměřížskou radnici Vratislav Snídal z odboru sociálních věcí a zdravotnictví. Všichni se shodli na tom, že nejde o body, ani sekundy, ba ani o vítězství. Šlo o setkání klientů jednotlivých zařízení, o utužení starých přátelství a navázání nových.

Však se také skupinky sportovců velmi halasně a vesele zdravily a jednotliví soutěžící měli radost nejen z úspěchů svých a svého týmu, ale také ze splněných úkolů svých soupeřů a konkurentů. Členové družstev museli zvládnout jízdu na lyžích, běh ve vysokém sněhu jen za pomoci lyžařských hůlek, vyzkoušeli si zdobení vánočního stromečku i hod na cíl – pro tentokrát koulemi ne sněhovými. Očekávaným a důležitým bodem programu je tradičně diskotéka a tak vlastně po vyhlášení výsledků došlo na další sportovní disciplínu – na tanec.

Na pořádání zimních sportovních her na Svatém Hostýně se každoročně podílejí Sociální služby města Kroměříže a Uherského Hradiště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

Párování.

Probíhá párování koalice a opozice? Pokud ano, nejsou potom "obstrukce" jen divadlem pro voliče a opozice to koalici hodně usnadňuje?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Dronaři vylepšili aplikaci mapující dopravní nehody, nově ji nasnímají ve 3D

16:09 Plzeň: Dronaři vylepšili aplikaci mapující dopravní nehody, nově ji nasnímají ve 3D

S ještě lepší aplikací, mapující dopravní nehody, přišli plzeňští dronaři. Crash Inspektor, jak se v…