Kroměříž: Na Velkém náměstí už funguje Relaxační zóna

23.06.2023 16:14 | Tisková zpráva

Relaxační zóna na kroměřížském Velkém náměstí se otevřela pro veřejnost. Místo pod slunečníky určené k odpočinku a relaxaci s osvěžením a programem bude v centru města fungovat až do 31. srpna. Mezi prvními hosty, kteří vyzkoušeli posezení i občerstvení, byl starosta Tomáš Opatrný.

Kroměříž: Na Velkém náměstí už funguje Relaxační zóna
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Relaxační zóna je prostor pro posezení, k setkání s přáteli, k osvěžení i k aktivnímu strávení volných letních chvil. Věřím, že připravený program bude pro návštěvníky města i pro Kroměřížany vítaným zpestřením letních měsíců,“ uvedl Opatrný.

Anketa

Je třeba, aby si bezpečnostní složky dávaly pozor na Rusy, kteří u nás žijí?

14%
86%
hlasovalo: 21930 lidí

Program na více než dva měsíce připravil Dům kultury v Kroměříži a jeho součástí jsou hudební vystoupení, pohybové aktivity, herní i tvořivé workshopy. Oproti minulým létům se lidé mohou těšit i na některé novinky, jak je třeba tančírna pod širým nebem, předporodní kurzy nebo šlapací káry k zabavení malých návštěvníků.

Relaxační zóna má za cíl oživit centrum města během letní turistické sezony a návštěvníkům poskytnout příjemné posezení se zajímavým výhledem a jednoduchým občerstvením. K dispozici jsou jim denní bar s posezením pod slunečníky, lavičky i opalovací lehátka, prostor pro dětské hry s průlezkami a herními prvky a samozřejmostí je wi-fi připojení zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Kryštof se vrací. Zahraje i Olympic nebo Tublatanka

13:37 Vyškov: Kryštof se vrací. Zahraje i Olympic nebo Tublatanka

Kryštof, Olympic, Horkýže Slíže, Tublatanka, No Name. Silná sestava. Řečeno hokejovou terminologií, …