Kroměříž: Registrace Vybarveného běhu je v plném proudu

03.01.2020 7:33

Pořadatel Vybarveného běhu, město Kroměříž, zve v letošním roce účastníky na trať centrem Kroměříže již popáté. „Klání určené pro sportovce i tělovýchovně nenadané si klade za cíl přitáhnout k aktivnímu pohybu i ty, kteří se mu trvale a tvrdošíjně vyhýbají,“ uvedl starosta Kroměříže Jaroslav Němec. Vybarvený běh není závodem a nejde tu o čas ani pořadí, ale o zábavu a barvy. Přesto - nebo možná právě proto - počet startujících rok od roku stoupá.

Kroměříž: Registrace Vybarveného běhu je v plném proudu
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Letošní ročník se koná 13. června a bude mít obdobnou trať i program jako v letech předchozích. Podrobné pokyny a aktivní registrační formulář najdou zájemci na www.vybarvenybeh.cz, aktuální informace přináší také facebooková událost. Připravený je jak dopolední běh s využitím práškových holly barev, tak i čtyři odpolední a večerní koncerty více či méně známých zpěváků a kapel, zábava pro malé i velké návštěvníky, workshopy, taneční vystoupení, stánky s občerstvením…

„Zájemci o aktivní účast by si měli s registrací pospíšit, aby měli zajištěné místo na startu i výhodnou cenu startovacího balíčku,“ poznamenala Marcela Nehodová z radničního odboru kultury a cestovního ruchu.

Vybarvený běh Kroměříž vznikl v roce 2016 jako součást letní turistické sezony zaměřené na „výtvarno“ s podtitulem V barvách, světle, umění. Trasa ulicemi města měří zhruba 4,5 kilometru, běžci na pěti barevných zónách probíhají záplavou práškových barev a čelí nejrůznějším nástrahám v podobě proudů vody, záplavy bublin či překážek z nafouknutých balonků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…