Kroměříž: Sběrný dvůr bude od 14. dubna v provozu podle běžné otevírací doby

09.04.2020 8:32

Kroměřížská radnice otevře od úterka 14. dubna sběrný dvůr na sídlišti Zachar opět podle běžné otevírací doby. „Reagujeme na rozhodnutí vlády a také na velký zájem občanů, kteří využili často dobu karantény k domácímu úklidu a potřebují odpad vyvážet,“ uvedl místostarosta Karel Holík.

Kroměříž: Sběrný dvůr bude od 14. dubna v provozu podle běžné otevírací doby
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Sběrný dvůr byl od 17. března úplně uzavřen, od 2. dubna ho město otevřelo na dva dny v týdnu, na úterý a čtvrtek. Ve čtvrtek 9. dubna tak bude sběrný dvůr ještě otevřen pouze od sedmi do 15:30 hodin. „Od úterka po Velikonocích už bude otevřeno tak, jak jsou občané zvyklí. Není proto třeba spěchat do sběrného dvora ve čtvrtek a stát v dlouhé frontě,“ dodal Holík.

Otevírací doba sběrného dvora je na webu společnosti Biopas, která jej provozuje: http://www.biopas.rumpold.cz/sberna_mista/zachar. Nadále ale bude ve sběrném dvoře omezen počet osob, které do něj mohou vstoupit najednou. Důvodem je, v souladu s opatřením státu v boji proti šíření koronaviru, snaha předejít vyšší koncentraci obyvatel na jednom místě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…