Kroměříž: Setkání sběratelů z více než 200 oborů

01.11.2022 7:28 | Tisková zpráva

Akce má v Kroměříži letitou tradici a je zaměřena na setkání sběratelů a to z více jak 200 oborů. Nebudou zde chybět mince, poštovní známky, bankovky, pohledy, zápalkové krabičky, odznaky, medaile atd.

Kroměříž: Setkání sběratelů z více než 200 oborů
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Na své si přijdou i milovníci starožitností, hasičských, vojenských a rybářských potřeb, starých hraček, minerálů, pivních tácků a ostatních kuriozit. Abecedně shrnuto - na HOBBY burze najdete prakticky vše od aforismů až po žvýkačkové obaly.

Děti v doprovodu rodičů mají vstup zdarma.

Ve venkovním areálu se místa nerezervují. Pro prodejce bude otevřena brána pro vystavovatele od zadní části výstaviště v neděli v 5 hodin.

Co: Hobby setkání sběratelů všech oborů
Kdy:  Neděle 6. listopadu od 8 do 13 hodin
Kde: Výstaviště Kroměříž, K Výstavišti 4069/8, 767 01 Kroměříž
Více informací ZDE.

Výstaviště Kroměříž navštíví každý rok přes 250 tisíc návštěvníků. Areál o velikosti čtyř hektarů obsahuje dva výstavní pavilony, jeden hektar zastřešených pavilonů, šest jedinečných tematických zahrad a unikátní Dětský a sportovní svět. Na výstavišti probíhají během celého roku výstavy, festivaly, veletrhy, svatby a jiné kulturní akce. Základní linii výstav tvoří zahradnické výstavy Floria Jaro, Floria Léto Floria Podzim Bonsai a Floria Podzim Dušičky, které mají tradici již více než 40 let. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Oblastní kolo cyklistické soutěže ovládly město

10:29 Hustopeče: Oblastní kolo cyklistické soutěže ovládly město

V úterý 14. května se na dopravním hřišti Lipová sešli žáci škol mikroregionu Hustopečsko, kteří se …