Kroměříž: Sociální služby města budou zdarma nalévat tři druhy vánoční polévky

17.12.2022 10:29 | Tisková zpráva

V rámci trhů Šťastné a veselé bude možné opět ochutnat vánoční polévku. Tu pro zájemce po dvouleté pauze uvaří a v jednom ze stánků na Velkém náměstí budou bezplatně rozdávat Sociální služby města Kroměříže. „Vánoční polévka se bude rozdávat ve středu 21. prosince od 10 hodin a lidé si budou moci vybrat ze tří nabízených druhů – gulášové, rybí a čočkové. Přijďte ochutnat, budu rád, když se na náměstí potkáme,“ řekl místostarosta Pavel Motyčka.

Kroměříž: Sociální služby města budou zdarma nalévat tři druhy vánoční polévky
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Nalévat polévku budou zástupci Sociálních služeb města Kroměříže a do rozdávání se zapojí také členové vedení kroměřížské radnice. „Vařit budeme celkem 100 litrů polévky a podávat se bude také pečivo. Vánoční polévka je všem k dispozici zdarma, a to díky příspěvku od města Kroměříže a sponzorským darům, které jsme si sehnali. Všechny srdečně zveme a těšíme se na předvánoční setkání,“ uvedla ředitelka Sociálních služeb města Kroměříže Dagmar Klučková.

Rozdávání polévky bude součástí městem pořádaných trhů Šťastné a veselé, které se na náměstí konají od 10. do 22. prosince. Kompletní program je ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

7:37 Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

V rámci letošních oslav 770 let od první písemné zmínky o našem městě jsou pořádány akce v duchu OSL…