Kroměříž: Stavební práce si vyžádají hned několik uzavírek

12.10.2017 21:24

Stavební práce si v Kroměříži vyžádají hned několik uzavírek chodníků i komunikací. Jejich opravy většinou potrvají do konce listopadu, jen uzavírka Lennonovy uličky v centru města je povolena až do 22. prosince. Vyplývá to z rozhodnutí oddělení dopravy a silničního hospodářství kroměřížské radnice.

Kroměříž: Stavební práce si vyžádají hned několik uzavírek
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Hned čtyři uzavírky začaly či začínají v tomto týdnu. První se týká chodníku v Žižkově ulici, který by se měl opravovat do 26. listopadu. Do 30. listopadu je kvůli rekonstrukci komunikace povolena uzavírka Štursovy, Alšovy i Zeyerovy ulice. Do Lennonovy uličky by stavbaři měli dorazit až příští týden, v pondělí 16. října.

V listopadu se lidé budou muset smířit také s uzavírkou Hanáckého náměstí. Automobily tudy neprojedou ale jen jediný den, konkrétně 11. listopadu od 6:00 do 20:00. Důvodem je tentokrát pořádání kulturní akce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …