Kroměříž: Výstava Floria Vánoce láká na sbírku desítek betlémů

03.12.2019 17:58

Na Výstavišti Kroměříž proběhne 6. a 7. prosince tradiční adventní program. Návštěvníky zaujmou krásně nazdobené pavilony, unikátní sbírka vánočních betlémů a adventní koncert Petry Janů.

Kroměříž: Výstava Floria Vánoce láká na sbírku desítek betlémů
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Po krásných koncertech Báry Basikové a Lenky Filipové se letos představí se svým vánočním programem Petra Janů, která vystoupí spolu s dětským sborem Slunečnice. Koncert proběhne v pátek 6. prosince od 20 hod. Diváci se mohou těšit na adventní program plný jejích nejznámějších hitů v originálním akustickém podání.

Samotná výstava Floria Vánoce proběhne v sobotu 7. prosince. V rámci výstavy si lidé zakoupí adventní věnce, vánoční stromečky nebo vlastnoručně vyráběné dárky ze dřeva či železa. Ke zhlédnutí bude několik ukázek tradičních řemesel a lidové umělecké výroby. Výstavy se tradičně zúčastní školy a školky z Kroměříže i blízkého okolí, které budou soutěžit o nejkrásněji nazdobený vánoční stromeček.

V pavilonu A budou vystaveny desítky velmi hodnotných betlémů z širokého okolí. Návštěvníci se mohou těšit i na unikátní betlém v životní velikosti, který vyrábí umělečtí řezbáři pro kroměřížské Výstaviště průběžně již několik let. V pavilonu B vystoupí během celého dne dětské divadelní a hudební soubory.

Co:
adventní výstava Floria Vánoce + koncert Petry Janů (ZDE)

Kdy:
koncert v pátek 6. 12. od 20 hod.
výstava v sobotu 7. 12. od 9 do 17 hod.

Kde:
Výstaviště Kroměříž
K Výstavišti 4069/8, 767 01 Kroměříž

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…