Kroměříž: Výstaviště zve na prodejní výstavu brouků a motýlů

21.01.2023 7:35 | Tisková zpráva

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost na vlastní oči spatřit dokonalou kombinaci barev, úchvatné bizarní tvary, nejmenší a největší druhy hmyzu a to vše na entomologickém dnu a výstavě.

Kroměříž: Výstaviště zve na prodejní výstavu brouků a motýlů
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Hala B se poslední lednovou sobotu stane místem mezinárodního setkání profesionálních a amatérských sběratelů, badatelů a milovníků hmyzu. Na programu bude výměna, prodej a koupě brouků, motýlů, strašilek, pavouků a ostatních bezobratlých živočichů. Nebude chybět ani odborná literatura včetně entomologických potřeb.

Na akci můžete zakoupit i terarijní a akvarijní živočichy. Na své si přijdou i milovníci hmyzích a jiných specialit a to v podání světoznámého kuchaře a cestovatele Milana Václavíka. Pro nejmenší návštěvníky máme připraveny lízátka s překvapením a hmyzí dílničky.

Anketa

Přestřelil Babiš billboard „Nezatáhnu Česko do války“?

hlasovalo: 28743 lidí

Děti v doprovodu rodičů mají vstup zdarma. Parkování zdarma. Od 10 hodin v provozu Dětský svět.

Co:
Prodejní výstava brouků a motýlů

Kdy:
sobota 28. ledna od 8 do 13 hodin

Kde:
Výstaviště Kroměříž, K Výstavišti 4069/8, 767 01 Kroměříž

Více informací najdete ZDE.

Výstaviště Kroměříž navštíví každý rok přes 250 tisíc návštěvníků. Areál o velikosti čtyř hektarů obsahuje dva výstavní pavilony, jeden hektar zastřešených pavilonů, šest jedinečných tematických zahrad a unikátní Dětský a sportovní svět. Na výstavišti probíhají během celého roku výstavy, festivaly, veletrhy, svatby a jiné kulturní akce. Základní linii výstav tvoří zahradnické výstavy Floria Jaro, Floria Léto Floria Podzim Bonsai a Floria Podzim Dušičky, které mají tradici již více než 40 let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…