Kroměříž: Zaměstnanci městského úřadu zpříjemnili Vánoce nemocným dětem

24.12.2018 21:18

Výtěžek tomboly z vánočního večírku použili zaměstnanci Městského úřadu Kroměříž k tomu, aby udělali radost nemocným dětem. Za vybraných 9170 korun nakoupili vybavení i hračky, které dnes do rukou Roberta Jeníka, primáře dětského oddělení Kroměřížské nemocnice a.s., předal starosta Jaroslav Němec.

Kroměříž: Zaměstnanci městského úřadu zpříjemnili Vánoce nemocným dětem
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

„Mám opravdu radost, že tombola byla úspěšná a že její výtěžek poslouží dobré věci. Dětem, které musí být o Vánocích bohužel v nemocnici, snad alespoň trochu svátky zpříjemní,“ uvedl Němec. Primář Jeník dar městského úřadu ocenil. „Každou takovou pomoc vítáme,“ řekl.

Za vybrané peníze nemocnice získala dětské stolní hry, monitory dechu, omalovánky, pastelky a jednorázové pleny. Kromě zaměstnanců nemocnici podporuje také samotná kroměřížská radnice, která přispívá na její vybavení.

Město také dlouhodobě usiluje o to, aby ani po chystaných změnách v krajském zdravotnictví nebyla péče v kroměřížské nemocnici omezena.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Oblastní kolo cyklistické soutěže ovládly město

10:29 Hustopeče: Oblastní kolo cyklistické soutěže ovládly město

V úterý 14. května se na dopravním hřišti Lipová sešli žáci škol mikroregionu Hustopečsko, kteří se …