Kroměříž vyhlásila anketu o nejúspěšnější mladé sportovce a trenéry za rok 2020

26.02.2021 16:44

Také za rok 2020 vyhlašuje sportovní komise Rady města Kroměříže anketu Nejúspěšnější mladý sportovec, kolektiv a trenér/cvičitel města Kroměříže a ceny fair play. Komise spolu s vyhlášením vyzývá k předkládání návrhů na ocenění. „Jedná se o šestnáctý ročník ankety, která každoročně oceňuje nadějné mladé sportovce – jednotlivce i kolektivy - a zároveň jejich trenéry, učitele, vedoucí, kteří se jim dlouhodobě a obětavě věnují,“ uvedl starosta města Jaroslav Němec.

Kroměříž vyhlásila anketu o nejúspěšnější mladé sportovce a trenéry za rok 2020
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Anketa je vyhlášena v pěti kategoriích: nejúspěšnější mladý sportovec, nejúspěšnější mládežnický sportovní kolektiv, trenér či cvičitel mládeže za výjimečné sportovní výsledky, trenér nebo cvičitel za dlouholetou práci s mládeží a cena fair play za uplynulý rok. „Nominováni mohou být sportovci tělovýchovných jednot, sportovních klubů a základních i středních škol na území Kroměříže narození v roce 2002 a mladší. Rovněž navržení trenéři a cvičitelé musí působit ve školách, sportovních klubech a tělovýchovných jednotách v Kroměříži,“ doplnil Jiří Pánek, vedoucí odboru školství, mládeže a tělovýchovy.

Návrhy na ocenění mohou předkládat samotné tělovýchovné jednoty, sportovní kluby a základní a střední školy z Kroměříže. Nominace je třeba podat do 9. dubna 2021 na nominačním formuláři a je možné je zaslat písemně na adresu Městský úřad Kroměříž, odbor školství, mládeže a tělovýchovy, Velké náměstí 115, Kroměříž nebo elektronicky na adresu: jiri.panek@mestokm.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…