Kyjov: Alej života letos překročí hranici stovky vysazených stromů

20.08.2020 10:13

Stromořadí lemující cyklostezku mezi Nětčicemi a Bohuslavicemi se letos rozroste až o 25 nových javorů. Vysadí je rodiče potomků, kteří přišli na svět v letošním roce.

Kyjov: Alej života letos překročí hranici stovky vysazených stromů
Foto: wikipedie
Popisek: Kyjov

Slavnostní výsadba se uskuteční v neděli 8. listopadu od 14 hodin a plynule rozšíří stávající alej ve směru na Bohuslavice. V průběhu uplynulých čtyř let tam stromy svým nově narozeným potomkům vysadila už bezmála stovka rodičů. S ohledem na omezenou kapacitu se dostane maximálně na 25 nejrychlejších zájemců. Podmínkou je trvalý pobyt v Kyjově a podání přihlášky nejpozději do středy 30. září.

Zájemci mohou už nyní vyplnit přiložený formulář a následně ho přinést na podatelnu v přízemí radnice, nebo jeho sken poslat na email t.blazek@mukyjov.cz. Ing. Tomáš Blažek z odboru majetku je prostřednictvím téhož emailu (případně na tel. 518 697 473) připraven zodpovědět i veškeré dotazy.
 
Stejně jako v uplynulých letech se rodiče na výsadbě budou spolupodílet částkou ve výši 500,-Kč. Pracovníci technických služeb následně ke každému stromku bezplatně dodají podpůrné kůly a cedulku. Záleží čistě na rodičích, co na ní bude uvedeno (křestní jméno a datum narození dítěte, nebo pouze iniciály a rok narození, případně krátký citát - možností je celá řada). Údržbu stromů v aleji života zajišťují technické služby, stejně tak náhradu v případě, že některý ze stromků uschne.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…