Kyjov: Startuje několik investičních akcí

16.07.2022 15:55 | Tisková zpráva

V příštích týdnech dojde v Kyjově k zahájení několika menších stavebních akcí.

Kyjov: Startuje několik investičních akcí
Foto: wikipedie
Popisek: Kyjov

MĚSTSKÝ PARK - dojde k úpravě stávajících mlatových pěšin v horní části parku (mezi cyklostezkou půlící park a ulicí Sv. Čecha). Práce začnou v pondělí 18. 7. a potrvají zhruba do konce srpna.

UL. ZA HUMNY - úprava povrchu komunikace spojující hlavní ul. Boršovskou s odbočením do průmyslové zóny (viz přiložená infografika). Práce začnou již příští pondělí a potrvají do konce července. Pokládka asfaltu si vyžádá úplnou uzavírku po dobu 2 dnů (30. a 31. 7.), i proto je tato finální část prací směřována na víkend. Zdejší obyvatelé i zástupci firem působících v průmyslové zóně byli o akci předem informováni.

MOST V BOHUSLAVICÍCH - most u fotbalového hřiště v Bohuslavicích čeká oprava. Dělníci začnou v pondělí 25. července a zdrží se cca 3 měsíce. Práce lehce omezí provoz na silnici č. II/432.

V průběhu prázdnin jsou připraveny ještě 2 akce - úprava povrchu v ulici SV. ČECHA a části ulice URBANOVA. Termín zatím není přesně stanoven, o zahájení prací budeme v předstihu informovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…