Kyjovští basketbalisté jsou třetí v celé zemi

16.05.2018 12:16

Společný tým chlapců a dívek do jedenácti let na republikovém mistrovství vybojoval skvělé třetí místo. Do turnaje se přitom zapojilo dalších 79 družstev z celé naší země!

Kyjovští basketbalisté jsou třetí v celé zemi
Foto: wikipedie
Popisek: Kyjov

"Tým má obrovský potenciál, některé děti už teď pravidelně nastupují za vyšší věkové kategorie," vyzdvihuje sílu úspěšného kolektivu trenérka Kateřina Zapletalová a dodává, že šampionátu předcházela tvrdá příprava a častější tréninky.

Malé sportovce s jejich rodiči a trenéry dnes na radnici přivítali kyjovský starosta František Lukl s místostarostou Antonínem Kuchařem. Dětem poděkovali za skvělou reprezentaci našeho města a všechny ocenili poukazem v hodnotě 500,-Kč na nákup sportovního zboží. "Letos si připomínáme sto let naší republiky. Jsem rád, že pro vzory nemusíme chodit daleko za katastr Kyjova, ale že i v našem městě žijí lidé hodní následování. A jak vidno, nemusí jít jen o dospělé," chválí šikovné basketbalisty starosta.
Velký dík patří i rodičům, kteří dětem na mistrovství republiky v Mostě poskytli nezbytné zázemí a servis. Navíc byli vyhlášeni jako nejlepší fanouškovský tým turnaje. Děkujeme taky trenérům za čas, který věnují výchově našich dětí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …