Liberec: Atlasy čísel popisných jsou na webu. Přehledně a vždy aktuální

13.10.2021 6:32

Nejen pro turisty, ale hlavně pro firmy, dopravní a zásilkové instituce, záchrannou službu, hasiče, policii a všechny další, kteří potřebují rychlou a přehlednou orientaci v tom kterém konkrétním městě či obci, vydáváme nově atlasy čísel popisných, takzvané uličníky.

Liberec: Atlasy čísel popisných jsou na webu. Přehledně a vždy aktuální
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Atlasy pro město Liberec a samostatně pro okolní města a obce (28 obcí v ORP Liberec) jsou zpracovány v samostatném PDF souboru a jsou automatizovaně a pravidelně aktualizovány (každý 1. den v měsíci). 

Anketa

Je v pořádku spekulovat o sesazení prezidenta Zemana ze zdravotních důvodů?

hlasovalo: 18001 lidí
Číst můžete jak na mapě, tak v abecedním přehledu ulic. Najdete tam například také přehled historických názvů současných ulic. Atlasy jsou k dispozici ke stažení na webové adrese městského mapového portálu:

Atlasy čísel popisných "uličníky" pro 28 obcí v ORP Liberec

Statutární město Liberec v minulých obdobích realizovalo formou projektů tvorbu informačních a řídicích systémů zaměřených na elektronizaci procesů, komunikaci s občany a využívání základních registrů. Nyní v návaznosti na tuto dosavadní snahu přistoupilo město Liberec k dalšímu rozvoji a doplnění stávajícího geografického informačního systému, který obsahuje zejména prostorová data, o systémový nástroj k tvorbě automatizovaně generovaného atlasu ulic a budov.

Jedná se webovou aplikaci, která automatizovaně vytváří mapový atlas ulic a budov s dalšími rejstříky domovních čísel, současných a historických názvů ulic a budov pro správní území obce s rozšířenou působností Liberec (28 obcí ORP Liberec) na podkladě účelových výstupů z databáze RÚIAN (Registr územní identifikace, adres a nemovitostí).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…