Liberec: Drobné opravy v centru řeší město bezodkladně

17.02.2018 9:34

Také v letošním roce nechá město vyčlenit speciální pracovní skupinu, která v ulicích Liberce rychle řeší menší opravy chodníků, povrchů komunikací, schodišť a další související práce.

Liberec: Drobné opravy v centru řeší město bezodkladně
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Pracovníci Technických služeb se zaměří hlavně na centrum města, tedy na náměstí Dr. E. Beneše a okolí ulice Pražské, Moskevské, Frýdlantské, Rumunské, Gutenbergovy, Boženy Němcové, Soukenné náměstí a další. Na tyto průběžné opravy vynaloží město v letošním roce částku 1.550.000 Kč s DPH.

Cílem vytvoření pracovní skupiny je snaha provádět tyto práce bez odkladu, a tím zkrátit časové lhůty k realizaci podnětů i ze strany obyvatel města. Pracovníci vyrážejí vždycky tam, kde je zrovna potřeba.

„Právě v centru města dochází často k poškození povrchu komunikací a i s ohledem na intenzitu dopravy, jak pěší tak motorové, je třeba provádět opravy bez zbytečného odkladu. Opakovaně například dochází k uvolnění dlažebních kostek, a to nejen vlivem stáří rekonstrukce komunikací z 90. let, ale i kvůli zásobování, tedy provozu nákladních automobilů,“ uvedl náměstek primátora pro technickou správu majetku města Tomáš Kysela.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…