Liberec: Na táboře dobrovolných hasičů prožily děti rok prázdnin

24.08.2019 9:41

Pod hlavičkou SDH Vesec a společně s SDH Dlouhý Most a SDH Jeřmanice se ve dnech 27. 7 - 10. 8. 2019 uskutečnil Letní dětský tábor hasičů.

Liberec: Na táboře dobrovolných hasičů prožily děti rok prázdnin
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Letos se jednalo již o 5. ročník tábora. Tábor se uskutečnil v osadě Hájemství nedaleko Dvora Králové. 56 dětí, které se tábora účastnily, byly rozděleny do pěti oddílů.

Hlavním tématem tábora byl "rok prázdnin". Děti tedy v průběhu jednoho tábora prožily celý kalendářní rok. Například v únoru jsme jako správní horalé lyžovali, v březnu pletli pomlázky a malovali vajíčka, v květnu jsme pro změnu pálili čarodějnice, v červnu závodili v hasičských štafetách, v létě raftovali a v podzimních měsících se uskutečnil branný závod. Tedy přesně tak, jak hasiči prožívají celý rok.

Během tábora jsme navštívili hospitál Kuks a Braunův betlém. Tábor jsme ukončili štědrovečerní večeří u společných oddílových stolů a večerní silvestrovskou párty. Tábor se i letos velmi vydařil a společně se těšíme na příští rok.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…