Liberec: Přístup na Ještěd bude 1. a 2. února omezen pro pěší i auta kvůli natáčení

28.01.2021 6:32

Pro dopravu i pěší bude uzavřena silnice od chaty Ještědka k vysílači Ještěd. Provoz kabinové lanovky bude v obou dnech omezen.

Liberec: Přístup na Ještěd bude 1. a 2. února omezen pro pěší i auta kvůli natáčení
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

V pondělí a úterý (1. - 2. února) proběhne na Ještědu a v jeho okolí natáčení zahraničního seriálu. Z tohoto důvodu bude úplně uzavřena, pro pěší i motorová vozidla, silnice vedoucí od chalupy Ještědka k vysílači Ještěd.

Hotel Ještěd a restaurace zůstanou v těchto dnech pro veřejnost uzavřené, stejně tak i chata Ještědka, přilehlé parkoviště, jakož i parkoviště Výpřež (od 31. 1. cca 16:00).

Provoz lanovky na Ještěd bude pro veřejnost omezen v obou dnech v době od 13:40 do 15:40, v ostatních časech zůstane zachován bez omezení.

Prosíme návštěvníky, aby svůj výlet naplánovali případně na jiný termín. Děkujeme za pochopení. Inspiraci, kam se vydat najdete ZDE.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český Krumlov: Na úřad s občankou v mobilu

7:04 Český Krumlov: Na úřad s občankou v mobilu

V lednu byly spuštěny eDoklady – aplikace, která v zabezpečené formě obsahuje občanský průkaz. Posky…