Liberec: Veřejné projednání nového územního plánu

20.05.2018 20:09

Odbor hlavního architekta jako pořizovatel nového územního plánu Liberec bude od druhé půli května a během června představovat nový návrh územního plánu Liberec. Liberecký územní plán čeká koncem června veřejné projednání.

Liberec: Veřejné projednání nového územního plánu
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Od druhé půli května a během června bude představován nový návrh územního plánu Liberec. Rádi bychom, aby se s novým návrhem seznámilo co nejvíce občanů a majitelů nemovitostí, proto dne 21. 5. 2018 zahajujeme informační kancelář a výstavu nového návrhu územního plánu Liberec pro veřejné projednání.

Aby se s novým návrhem územního plánu mohli seznámit i ti z Vás, kteří nemohou přijít ve všední den na úřad územního plánování, bude jeho podstatná část vystavena v pasáži obchodního centra Forum Liberec u východu směrem k farmářským trhům. Plné znění bude zveřejněno na webových stránkách ZDE, kde naleznete všechny důležité informace.

V návaznosti na zveřejnění nového návrhu územního plánu bude v přízemí historické budovy radnice, v zasedací místnosti č. 10 zřízena informační kancelář, kde budou zástupci pořizovatele poskytovat informace veřejnosti kdykoli v úředních hodinách magistrátu. V informační kanceláři bude přítomen ve vybraných časech také vedoucí projektant územního plánu Ing. arch. Jiří Plašil a určený zastupitel Tibor Batthyány.

První setkání veřejnosti s projektantem proběhne v úterý 22. 5. 2018 od 15 do 19 hodin.
První setkání s projektantem i určeným zastupitelem proběhne dne 24. 5. 2018 od 16 do 19 hodin.

Termíny dalších setkání, stejně jako termín veřejného projednání bude zveřejněn v mimořádném vydání zpravodaje, které vyjde během příštích týdnů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

16:14 Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

Praha, Brno, Bratislava a nyní i Otrokovice mají kvalitní veřejný elektrický kontaktní gril. Novinku…