Liberec navštívili tajemníci měst a obcí ze Slovenska

10.08.2019 16:07

Tajemníky úřadů místní samosprávy ze Slovenské republiky a zástupce Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů (STMOÚ) ČR přijali ve čtvrtek 8. srpna v obřadní síni liberecké radnice tajemník Magistrátu města Liberec Martin Čech a náměstci primátora Jiří Němeček a Jiří Šolc.

Liberec navštívili tajemníci měst a obcí ze Slovenska
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Přijetí na radnici se uskutečnilo v rámci studijní návštěvy Libereckého kraje, kterou pro zástupce města a obcí Slovenska uspořádalo STMOÚ ČR. Cílem návštěvy byla především výměna zkušeností a vzájemné obohacení o poznatky české a slovenské samosprávy, proto došlo i na diskuzi o aktuální problematice měst a obcí v ČR a na SR.

Tajemníci si kromě obřadní síně prohlédli celou radnici a vystoupali i na radniční věž. Na závěr návštěvy pak absolvovali krátkou exkurzi v krytu civilní obrany v Lucemburské ulici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…