Lidé už na netu uvidí rozsah třebovské zeleně

18.04.2017 20:32

Výsledky pasportu zeleně prováděného v minulých třech letech může nově zhlédnout veřejnost na webové adrese http://gis.mtrebova.cz/marushka/.

Lidé už na netu uvidí rozsah třebovské zeleně
Foto: wikipedia
Popisek: Moravská Třebová, náměstí s radnicí

Pasport zeleně je zde členěn do jednotlivých podskupin od trávníků, přes keře, po jednotlivé stromy a stromořadí. Zaměřena je zeleň na veřejných plochách a ve vlastnictví města. U jednotlivých položek zeleně jsou uváděny statistické údaje. Postupně budou údaje doplňovány o ošetřování zeleně včetně aktuálních fotografií. Podle informací odboru výstavby a územního plánování, jehož součástí je agenda GIS (geografická informační služba) zpracovávající mapové podklady, spolupracují na správě dat pasportu zeleně odbor životního prostředí s technickými službami města.

Na uvedené adrese je možno načíst také další sekce:

Odpadové hospodářství – v projektu jsou vyznačeny stanoviště kontejnerů, které jsou rozmístěny po celém městě a sběrové dvory. V informacích u jednotlivého stanoviště kontejnerů je uvedena skladba nádob na tříděný odpad. Podle potřeby správce – technických služeb – zde mohou být doplňovány informace o četnosti vývozu odpadu apod. Každé stanoviště obsahuje aktuální fotografii daného místa.

Územně analytické podklady jsou členěny do podskupin. Jsou zde uloženy potřebné údaje pro zpracování územně plánovací dokumentace, studií a jiných záměrů v území.

Zóny zákazu alkoholu –  grafické vymezení zón se zákazem konzumace alkoholu na veřejnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…