Lipník nad Bečvou: Cyklobus Bečva pojede i v letošním roce

05.06.2019 11:11

V letošním roce vyjede cyklobus opět směrem na Bumbálku a také na Bouzov.

Lipník nad Bečvou: Cyklobus Bečva pojede i v letošním roce
Foto: mesto-lipnik.cz
Popisek: Lipník nad Bečvou

Stejně jako  předchozí roky bude město Lipník nad Bečvou ve spolupráci se statutárním městem Přerov prostřednictvím dopravce ARRIVA Morava, a. s. zajišťovat provoz autobusových linek Cyklobus Bečva.

Cyklobus Bečva vyjede na svou léty prověřenou trasu, Přerov - Lipník nad Bečvou - Valašské Meziřičí - Rožnov pod Radhoštěm až na československou státní hranici Bílá - Bumbálka, poprvé v sobotu 6. července 2019. Cyklobus bude na této trase v provozu každou sobotu až do 31. srpna 2019. Z Bumbálky se můžete vydat směr Lipník nad Bečvou po značené Cyklostezce Bečva. Rezervační systém na tento směr naleznete zde.

Cyklobus Bouzov na trasu, která byla v loňském roce novinkou, Přerov - Lipník nad Bečvou - Litovel a Bouzov bude v provozu o nedělích v období od 30. června do 25. srpna 2019. Rezervace na tento směr je možná zde. Na této trase stojí za návštěvu Loštice (Muzeum olomouckých tvarůžků, Tvarůžková cukrárna), Litovel – hanácké Benátky a Horka nad Moravou, kde můžete zavítat do centra ekologických aktivit - Sluňákov. Partner cyklobusu statutárního město Přerov připravil tipy na cyklistické i pěší trasy a výlety z Bouzova. Více informací naleznete ZDE.

Zájemcům o využití cyklobusu doporučujeme průběžně rezervační systém a včas si rezervovat místo. Jízdenky s místenkou je poté možné zakoupit v předprodejní síti dopravce nebo na výše uvedené webové adrese. Současně bude existovat možnost nákupu jízdenky přímo ve vozidle - u řidiče daného autobusu. Tato varianta ale nezaručuje, že se na trasu vypravíte a to z důvodu plné obsazenosti daného autobusu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Město prochází jarní očistou, následovat bude blokové čistění

7:37 Vsetín: Město prochází jarní očistou, následovat bude blokové čistění

Mechanismy Technických služeb (TS) města Vsetína již uklízí cesty a chodníky po skončené zimě. V úte…