Litoměřice: Město vyhlásilo nové dotace pro podnikatele

16.06.2020 20:21

Město Litoměřice vyhlásilo nové dotační programy pro podnikatele na termické panely pro solární ohřev vody a podzemní nádrže pro zachytávání dešťové vody. Jde o rozšíření dotačních programů města, které již platí pro fyzické osoby několik let. Program na svém jednání schválila v pondělí 25. května městská rada.

Litoměřice: Město vyhlásilo nové dotace pro podnikatele
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Maximální výše příspěvků je 40 000 korun na solární ohřev vody a 49 999 na podzemní nádrže na zachytávání dešťové vody. Celkem město na tyto dotace vyčlenilo 520 000 a milion korun. Vydávat se budou do vyčerpání financí.

„V případě velkého zájmu můžeme požádat i o případné navýšení rozpočtu pro další dotace,“ sdělil Pavel Gryndler, vedoucí odboru životního prostředí na MěÚ Litoměřice.

Podnikatelé i občané mohou podat žádost vždy až potom, kdy budou mít vše zrealizováno. Následně proběhne kontrola, uzavření smlouvy a nakonec výplata dotace, která žadatelům pokryje 20-70 procent nákladů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…