Litoměřice: Na městském úřadě přibyly platební terminály

21.06.2019 8:38

Městský úřad v Litoměřicích zkvalitňuje služby. Rozšiřuje místa, kde je možné platit kartou. Po dobrých zkušenostech se stávajícími platebními terminály byly uvedeny do provozu další tři na vybraných odborech sídlících v budově úřadu v Pekařské ulici.

Litoměřice: Na městském úřadě přibyly platební terminály
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Kartou lze nyní nově zaplatit například rybářské nebo lovecké lístky na odboru životního prostředí, umístění reklamy, kontejneru, lešení a další zábory veřejného prostranství na odboru územního rozvoje či poplatky vydané stavebním úřadem,“ informovala Hana Tobiášová, zástupce vedoucí ekonomického odboru. Občané dříve tyto záležitosti vyřizovali na hlavní pokladně sídlící v budově úřadu v Pekařské ulici.

Bezhotovostní styk funguje na úřadě od roku 2016, kdy byly zavedeny terminály na odboru dopravy a silničního hospodářství v Topolčianské ulici, na hlavní pokladně v Pekařské ulici, na oddělení poplatků na Mírovém náměstí a také na oddělení občanských průkazů a pasů při platbě správních poplatků, na živnostenském úřadě a na informačním centru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…