Litoměřice: Nová obrazovka v nádražní hale informuje o aktualitách

18.06.2018 6:34

Informace o atraktivitách a kulturním dění v Litoměřicích nyní naleznou cestující na nové obrazovce. Informační panel už je instalován v hale zrekonstruovaného horního vlakového nádraží.

Litoměřice: Nová obrazovka v nádražní hale informuje o aktualitách
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Stalo se tak díky vstřícnosti Správy železniční dopravní cesty. Čekárnu již cestující využívají, nicméně slavnostní otevření novotou svítící nádražní budovy její majitel teprve připravuje.

„Panel přináší cestujícím jak aktuální informace o akcích, které se ve městě konají, tak zajímavé tipy pro turisty, které by měly přitáhnout jejich pozornost,“ přiblížila funkci nové obrazovky Eva Břeňová, vedoucí odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu městského úřadu, jenž panel plní informacemi.

Obrazovka na nově opraveném horním vlakovém nádraží není jedinou ve městě. Najdeme ji také v hale městské nemocnice a na Mírovém náměstí v podloubí radnice (vedle bezbariérové kanceláře MěÚ), a to společně s interaktivní úřední deskou.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Začíná stavba vodovodu a kanalizace v Malesicích, hotovo bude do léta 2027

19:27 Plzeň: Začíná stavba vodovodu a kanalizace v Malesicích, hotovo bude do léta 2027

Plzeňská vodárna zahájila stavbu kompletní realizace nové veřejné infrastruktury v plzeňském městské…