Litoměřice: Osmdesátník Petr Hermann se do důchodu ani náhodou nechystá

19.12.2022 21:49 | Tisková zpráva

Bývalý pedagog s aprobací matematika a fyzika a ředitel Základní školy Na Valech. Dlouholetý zastupitel města, jenž v letech 2002 až 2006 zastával i pozici místostarosty. Předseda Národní sítě Zdravých měst, pod jehož vedením dosáhly Litoměřice nejvyšší kategorie oceňující kvalitu veřejné správy.

Litoměřice: Osmdesátník Petr Hermann se do důchodu ani náhodou nechystá
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Tahoun skupiny FotoporoT. Sám úspěšný fotograf, který má na kontě řadu publikací a výstav, jenž pořádá nejen pro sebe, ale i pro další kolegy na řadě míst ve městě. Několik let organizátor Swingových kaváren. Milovník turistiky a hor v zimě i v létě. 

Anketa

Odradil vás pořad s Babišem a dětmi od volby lídra ANO?

4%
82%
hlasovalo: 45030 lidí

Tím vším a mnohým dalším je Mgr. Petr Hermann, kterého dnes přijal na radnici starosta Radek Löwy s místostarostou Jiřím Adámkem. Společně mu popřáli k jen těžko uvěřitelným 80. narozeninám, které v životní formě, s neutuchajícím elánem a pln dalších nápadů oslavil včera na třetí adventní neděli.

„Petře, za celé město ti za veškerou tvou práci a aktivitu moc děkujeme,“ adresovali oba zástupci litoměřické radnice společně se senátorem Ladislavem Chlupáčem slova díků jedné z nejvýraznějších litoměřických osobností, která se do důchodu ani náhodou ještě nechystá. Předsedou Národní sítě Zdravých měst (NSZM) sice již být nemůže, protože tu smí zastávat pouze politik s mandátem zastupitele. Nicméně stává se externím spolupracovníkem kanceláře NSZM pro práci s mládeží. Litoměřická veřejnost se s ním i nadále bude setkávat při společenských událostech typu vítání občánků a výročních svateb. Vídat ho pochopitelně budeme s fotoaparátem v ruce, jak fotí tajemná litoměřická zákoutí, ale i při fotografických výstavách, jež hodlá pro město i v budoucnu organizovat. Tou nejbližší má být jeho vlastní výstava, kterou chystá na leden a únor příštího roku do litoměřického Máchova divadla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…