Litoměřice: Rekonstrukce matriky si vyžádá stěhování pracoviště do jiných prostor

01.10.2022 8:35 | Tisková zpráva

Do náhradních prostor se od čtvrtka 6. října až do konce letošního roku přestěhuje matrika litoměřického městského úřadu. Důvodem je plánovaná rekonstrukce stávajících kanceláří.

Litoměřice: Rekonstrukce matriky si vyžádá stěhování pracoviště do jiných prostor
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Po dobu oprav bude matrika umístěná do prostor pracoviště Czech Point v hlavní budově litoměřické radnice vlevo v přízemí. Stěhování si vyžádá dvoudenní uzavření pracoviště matriky, a to ve čtvrtek 6. a v pátek 7. října. Provoz obřadní síně nebude stěhováním ani samotnou rekonstrukcí nijak dotčený.

„Nově zrekonstruované prostory matriky nabídnou žadatelům i pracovníkům potřebné zázemí pro osobní jednání. Změn dozná nynější uspořádání přepážek. Zatímco nyní na matrice slouží jedna, po rekonstrukci budou k dispozici tři. Současně s novým pracovištěm se spustí rezervační a vyvolávací systém, který umožní občanům objednání na konkrétní matriční úkon a současně tak urychlí odbavení a přehlednost klientů,“ informovala vedoucí oddělení správních činností Milena Nováková.

Po zprovoznění aplikace Svatby online to tak bude další služba pro příjemnější, klidnější a efektivnější odbavení klientů matriky. Práce na rekonstrukci pracoviště by měly skončit na konci letošního roku. O přesném termínu bude městský úřad občany včas informovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…