Litoměřice: Technické služby města přecházejí na nouzový režim

22.03.2020 17:15

Na provoz v nouzovém režimu přejdou od pondělí 23. března Technické služby města Litoměřice. Některá opatření byla zavedena již začátkem tohoto týdne.

Litoměřice: Technické služby města přecházejí na nouzový režim
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Dočasná změna se dotkne například úklidu ulic, kde dojde ke zrušení celého prvního cyklu v harmonogramu čištění (ZDE), začne se tedy až 20. května blokem Kocanda. Zcela zrušena je plánovaná oprava povrchu v ulici Werichova. Mimo provoz jsou nyní veřejné toalety na Mírovém náměstí, technické služby zajišťují provoz pouze toalet na autobusovém nádraží, jejichž použití je nyní zdarma.

Mění se také úřední hodiny správy městského hřbitova. Přijít můžete pouze v pondělí a ve středu od 8 do 12 hodin, dále pak jen po předchozí telefonické domluvě se správou hřbitova. Mimo provoz jsou parkovací automaty v centru, můžete tedy v jakoukoliv dobu parkovat bezplatně.

Beze změny zůstává zajištěn výdej, svoz a výměna big bagů. Nadále v plném rozsahu funguje sběrný dvůr v Nerudově ulici v Litoměřicích i sběrný dvůr pro stavebníky v Třebouticích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ve městě se poprvé uskuteční festival kreativních nadšenců Maker Faire

16:31 Jihlava: Ve městě se poprvé uskuteční festival kreativních nadšenců Maker Faire

Světová přehlídka kreativity Maker Faire zavítá poprvé do Jihlavy. Jednodenní akce se uskuteční 20. …