Litoměřice: Za plyn a elektřinu litoměřické domácnosti ušetří

07.10.2013 6:32

Ve středu 9. října a o týden později, tedy 16. října, vždy od 13 do 17 hodin mohou do jednací místnosti Městského úřadu v Litoměřicích v Pekařské ulici přijít podepsat nové smlouvy ti, kteří se v srpnu zúčastnili hromadné elektronické aukce. K dispozici zde bude zástupkyně společnosti eCENTRE, jež aukci zprostředkovala.

Litoměřice: Za plyn a elektřinu litoměřické domácnosti ušetří
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Celkem 361 tisíc korun ušetří 40 litoměřických domácností v následujících dvou letech za elektřinu a plyn. „ Jde o domácnosti, které se rozhodly zapojit do aukce plynu a elektřiny a odevzdaly včas potřebné podklady, jejichž sběr probíhal na konci června a v červenci,“ uvedl tajemník městského úřadu Karel Chovanec.

Aukce se Litoměřičtí zúčastnili společně s dalšími zhruba 160 domácnostmi a podnikateli z jiných měst a obcí. „Společným postupem jsme pro ně dosáhli úspor v souhrnné výši 28,61%, což lze označit za úspěch,“ informovala Linda Fialová, obchodní manažerka společnosti eCENTRE, jež aukci zprostředkovala. Úspora pro každého z nich je však rozdílná, protože každá jednotka vykazuje jinou spotřebu.

Litoměřičané, kteří se k srpnové aukci chtěli připojit, ale nestihli odevzdat včas podklady, byli zahrnuti do aukce, jež proběhne na konci září, případně v říjnu. Celkem jde o dalších zhruba 120 domácností nebo podnikatelských subjektů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: litomerice.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…