Litoměřice: Zástupci města jednali s hejtmanem o začlenění nemocnice do Krajské zdravotní

23.11.2019 17:23

O případných podmínkách začlenění Nemocnice Litoměřice, a.s., do Krajské zdravotní jednal ve středu starosta Ladislav Chlupáč, místostarosta Karel Krejza a radní města Leoš Vysoudil, předseda dozorčí rady litoměřické nemocnice.

Litoměřice: Zástupci města jednali s hejtmanem o začlenění nemocnice do Krajské zdravotní
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Tvrdá, ale přímá,“ shodně komentují pocity ze středečního jednání, kterého se za kraj zúčastnil hejtman Oldřich Bubeníček, náměstek Stanislav Rybák a radní Martin Klika.

„Našli jsme schůdnou cestu pro obě strany,“ prezentuje své dojmy starosta. Požadavek zástupců kraje na bezúplatný převod nemovitostí a úplatný převod akcií nemocnice mají podle zástupců města svou logiku. „Nemovitosti město bezúplatně dostalo od státu, zatímco do provozu nemocnice mohutně investovalo,“ dodal místostarosta. Návrh Ústeckého kraje nejprve bude projednán v radě města, poté diskutován v zastupitelstvu. Vedení města Litoměřice tak naplňuje výsledky referenda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…