Litoměřice se až do neděle představují na veletrhu Holiday World

16.02.2018 20:32

Holešovickým výstavištěm v Praze včera proudily první stovky návštěvníků mířících na mezinárodní veletrh cestovního ruchu Holiday World. Nechybí na něm ani samostatný prezentační stánek města Litoměřice, nacházející se nedaleko vstupní části výstavního pavilonu a v těsném sousedství expozice Památníku Terezín.

Litoměřice se až do neděle představují na veletrhu Holiday World
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Pracovníci odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu městského úřadu zde prezentují slovně, ale i prostřednictvím obrazovky a propagačních materiálů nejvýznamnější turistické atraktivity města Litoměřice a akce, které se v něm konají, stejně jako partnery, jako je například Zahrada Čech nebo Klášterní vinné sklepy Litoměřice,“ uvedla vedoucí odboru Eva Břeňová. Město ležící na soutoku řek Labe a Ohře je však zastoupeno i na nedalekém stánku Ústeckého kraje. Je tomu tak prostřednictvím pracovníků Destinační agentury Českého středohoří, kteří zde prezentují kromě řady turistických atraktivit celé destinace, jejímž srdcem jsou Litoměřice, také Labskou stezku.

Čtvrteční den veletrhu byl určen odborníkům, pátek a víkendové dny patří laické veřejnosti. Letošní 27. ročník veletrhu pojali jeho organizátoři v duchu oslav 100. výročí republiky. V pavilonu proto lze potkat dámy v prvorepublikovém oblečení, harmonikáře, ale třeba i Švejka. „Specifický bude v příštím roce také stánek města Litoměřice, které oslaví 800. výročí existence, čemuž bude uzpůsobena i naše prezentace,“ pohlédl do roku 2019 veletrhu přítomný tajemník městského úřadu Milan Čigaš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…