Litomyšlská účtenkovka - tentokrát se šetření nevyplácí

02.06.2020 18:46

Jak by se vám líbilo, kdyby vám oběd, svačinu či večeři uhradilo město Litomyšl? Může být! Stačí jen trochu štěstí. Město Litomyšl chce podpořit místní restaurace, hospody a bary a nabízí soutěž, která bude trvat až do konce prázdnin. Formulář s podmínkami soutěže je ke stažení - přejeme dobrou chuť a držíme palce!

Litomyšlská účtenkovka - tentokrát se šetření nevyplácí
Foto: Archiv
Popisek: Litomyšl

Od otevření interiérů restaurací a hospod můžete sbírat účtenky v provozovnách, která splňují podmínky pohostinství za oběd, večeři nebo svačinku. Účtenka nemusí být registrována v systému EET, stačí nám jakékoli potvrzení, že jste v dané provozovně utratili konkrétní obnos. Hrát může kdokoli – podmínkou je navštívit alespoň dva různé podniky s jedním soutěžním formulářem – tedy poslat minimálně dvě účtenky v celkové hodnotě 500 Kč (v součtu, včetně DPH).

Účtenek i navštívených podniků může být víc – jejich součet však musí být minimálně 500 Kč a podniky musejí být alespoň dva. Soutěže se můžete zúčastnit opakovaně – tj. vyplnit více formulářů.

Vyplněný formulář spolu s účtenkami zašlete nejpozději do konce prázdnin na adresu město Litomyšl, Odbor kultury a cestovního ruchu, Bří Šťastných 1000, případně je nechte v zalepené obálce označené heslem „účtenkovka“ v informačním centru na Smetanově náměstí nebo na podatelně Městského úřadu Litomyšl.

První víkend v září budeme na celoměstské veselici Lázeňský gastrovíkend losovat několik výherců, kteří si v součtu odnesou 20 000 korun. V případě, že vládní nařízení tuto akci nedovolí uspořádat, vylosujeme výherce na říjnové tiskové konferenci města Litomyšl. Útratu u každého výherního formuláře sečteme a zašleme vám jako dárek přímo na váš bankovní účet.

Tak tedy pozor – tentokrát se šetřit nevyplácí. Čím více utratíte, tím více můžete vyhrát zpět! A zároveň podpoříte vaši oblíbenou restauraci, a to se počítá, co říkáte?

Formulář najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…