Litvínov: Město v celostátním kole Zlatého erbu získalo čtvrté místo

10.04.2017 12:16

V březnu byly vyhlášeny výsledky krajského kola Ústeckého kraje v soutěži Zlatý erb o nejlepší webové stránky měst i obcí. Letos bylo hodnoceno 57 projektů ve třech kategoriích, z toho nejvíce elektronických služeb.

Litvínov: Město v celostátním kole Zlatého erbu získalo čtvrté místo
Foto: zsmezibori.com
Popisek: Litvínov

Do celostátního kola postoupily Litvínov (z druhého místa, vítězný Most postoupil už v loňském roce, proto se nemůže opět zúčastnit celostátního kola), Chuderov a Česká Kamenice. Celostátní vítězové vybraní porotou byli vyhlášeni v rámci konference ISSS dne 3. dubna v Hradci Králové. Město Litvínov v silné celostátní konkurenci (504 přihlášených projektů obcí a měst včetně elektronických služeb) v soutěži o Zlatý erb za nejlepší webové stránky měst získalo těsně čtvrté místo. Vítězem se stala Jihlava před druhým Chebem a třetím Vsetínem (více na http://www.zlatyerb.cz). „Ocenění nás samozřejmě velmi těší a úspěch je pro nás motivací do další práce. Nadále se budeme snažit web města zdokonalovat. Uvědomujeme si, že když občan potřebuje nějaké informace z města, většinou městský web je tím prvním místem, kam zamíří,“ říká k umístění ve Zlatém erbu 2017 Lenka Holáňová, vedoucí odboru systémového řízení Městského úřadu Litvínov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Oblastní kolo cyklistické soutěže ovládly město

10:29 Hustopeče: Oblastní kolo cyklistické soutěže ovládly město

V úterý 14. května se na dopravním hřišti Lipová sešli žáci škol mikroregionu Hustopečsko, kteří se …