Litvínov: Nový most přes Mezibořskou má svého stavitele

27.08.2020 12:59

Radní města doporučují zastupitelům rozhodnout o výběru nejvýhodnější nabídky na realizaci akce "Most přes ulici Mezibořská v Litvínově" dodavatele z Brna, a to OHL ŽS, a.s. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činila 90 500 000 Kč bez DPH (tj. 109 505 000 Kč vč. DPH).

Litvínov: Nový most přes Mezibořskou má svého stavitele
Foto: zsmezibori.com
Popisek: Litvínov

Nabídky dodavatelů byly hodnoceny podle kritéria ekonomické výhodnosti nabídky v souladu s § 114 ZZVZ na základě nejnižší nabídkové ceny v Kč bez DPH. Město obdrželo nabídky 5 účastníků. Ekonomicky nejvýhodnější nabídku podala již zmíněná brněnská firma OHL ŽS, a.s., s nabídkovou cenou o necelé 4 miliony vyšší, než jaký byl předpoklad.

Předpokládaný termín zahájení realizace stavby je v říjnu, dokončení stavebních prací a uvedení do provozu by mělo být max. do 30. června 2022. Lhůta plnění je dle smlouvy o dílo 21 měsíců vč. doby pro přípravu stavby. Po dobu demolice a výstavby nového mostu bude doprava převedena na navržené objízdné trasy vedoucí po okolní síti místních komunikací, pohyb chodců bude možný obchůznými trasami.

Po celou dobu realizace stavby musí zhotovitel zajistit přístup k Podkrušnohorské nemocnici a LDN z Nerudovy ulice. Všechny objekty, které jsou přístupné ve stávajícím stavu, musí být přístupné i během stavby.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům." Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín: Vrbické jezero je v pohybu, dračí lodě vystřídá triatlonová výzva

22:09 Bohumín: Vrbické jezero je v pohybu, dračí lodě vystřídá triatlonová výzva

Vrbické jezero se opět po roce promění v centrum dragonboatingu, týmové vodní disciplíny, v níž měří…