Litvínov: Podkrušnohorská nemocnice následné péče má novou terasu

09.09.2019 14:05

Krušnohorská poliklinika Litvínov, s. r. o., v loňském roce vyhlásila výběrové řízení na rekonstrukci ploché střechy nad částí budovy Podkrušnohorská nemocnice následné péče (ul. PKH).

Litvínov: Podkrušnohorská nemocnice následné péče má novou terasu
Foto: zsmezibori.com
Popisek: Litvínov

Realizaci díla zahájil vybraný dodavatel ISOWELL Building, s. r. o., Litvínov vloni 16. října a rekonstrukci dokončil, včetně kolaudace, letos 10. července. Projekt byl zrealizován za přispění města Litvínova, které poskytlo společnosti KPL, s. r. o., Litvínov dotaci ve výši 650 tis. Kč. Celkové náklady projektu dosáhly 1 210 tis. Kč.

„Terasa je určena klientům Podkrušnohorské nemocnice následné péče nejen k relaxaci, ale i ke společenskému a sociálnímu kontaktu s okolím. Odhadujeme, že je dostatečně prostorná nejen pro rehabilitaci, pobyt na čerstvém vzduchu, ale i pro společenské vyžití a přijímání návštěv. Celý prostor nově vzniklého zázemí je, především z bezpečnostních důvodů, bezbariérový a nekuřácký a v provozu by měl být celoročně. Momentálně je u nás 60 klientů a věřím, že většina z nich, v závislosti na jejich kondici, nové prostory bude využívat,“ říká k úpravám na ploché střeše jednatelka KPL Hana Sošková.

Terasa je částečně zastřešená, kompletně osvětlená, k dispozici jsou zahradní kovové sestavy se třiceti místy k sezení, nechybí okrasná zeleň včetně zatravněné plochy. Pro rozptýlení je zde i společenská hra kuželky. „Cílem celého projektu je zvýšení komfortu klientů Podkrušnohorské nemocnice následné péče a zajištění již tak vysokého standardu nabízených služeb,“ dodává Hana Sošková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

22:09 Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

Zhotovitele netypické, zato velmi atraktivní stavby hledá město Ostrava. Zoologická zahrada a botani…