Litvínov: Tichá linka - služba pro neslyšící

31.12.2019 19:07

Městský úřad Litvínov zavedl novou službu pro občany se zdravotním omezením tzv. Tichou linku. Jedná se o sociální službu, která se zabývá tlumočením znakového jazyka a přepisu mluvené řeči do textu online.

Litvínov: Tichá linka - služba pro neslyšící
Foto: zsmezibori.com
Popisek: Litvínov

Tichá linka slouží především lidem se sluchovým nebo kombinovaným postižením a umožňuje jim komunikovat se slyšícími lidmi bez bariér. Při využití Tiché linky bude požadavek občana vyřízen bez veškerých stresujících překážek.

Tlumočení včetně přepisu jsou provozovány neziskovou organizací Tichý svět o.p.s. Organizace Tichý svět o.p.s. má svou působnost již od roku 2006.

Službu bude možno využívat od 02. 01. 2019 na Městském úřadě v Litvínově, na odboru správních evidencí (oddělení OP, CD a EO) a na odboru sociálních věcí a školství.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

kampaň

Kde máte důkaz, že jsou všichni mimo vás ,,Putinovi užiteční idioti“? Nešíříte náhodu dezinformace, proti kterým paradoxně tak bojujete? A myslíte, že touto negativní kampaní docílíte něčeho pozitivního, třeba zklidnění politické situace v zemi? To je takový problém vést kampaň tak, že budete prezen...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Diskutovali nad možnostmi snížení dopravní zátěže

22:28 Znojmo: Diskutovali nad možnostmi snížení dopravní zátěže

Jak snížit dopravní zátěž ve Znojmě. To bylo hlavní téma diskuze odborníků v Centru Louka.