Litvínov získal dotaci na most přes Mezibořskou ulici

18.06.2020 17:17

Od začátku května má již město Litvínov informace, že mu bude poskytnuta dotace z rozpočtu Státního fondu dopravní infrastruktury na "Křížení komunikací" z programu pro financování výstavby, modernizace nebo oprav místních komunikací a veřejně přístupných účelových komunikací v místech křížení s nadřazenou dopravní infrastrukturou pro rok 2020.

Litvínov získal dotaci na most přes Mezibořskou ulici
Foto: zsmezibori.com
Popisek: Litvínov

V současné době probíhá zadávací řízení na výběr zhotovitele akce. Předpoklad zahájení realizace stavby byl stanoven na říjen 2020. Radní při svém středečním jednání doporučili zastupitelstvu města vzít na vědomí aktuální informace k projektu "Most přes ulici Mezibořská v Litvínově".

Předpokládané celkové náklady tohoto projektu dle oznámení o poskytnutí prostředků formou dotace jsou vyčísleny na 145 922 330 korun, z čehož uznatelné náklady činí 127 351 481,35 korun. Dotace bude poskytnuta v max. výši 75 % z celkových uznatelných nákladů, tj. ve výši 95 513 611 korun. Částky jsou uvedeny včetně DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…