Louny: Kvůli rekonstrukci mostů po objízdné trase

25.01.2019 18:23

Dne 1.2.2019 budou zahájeny stavební práce na rekonstrukci mostů v ulici Říční. Stavbu bude provádět sdružení společností SILNICE GROUP a.s. Praha a MADOS MT s.r.o. Kostelec nad Orlicí. Rekonstrukce mostů si vyžádá úplnou uzavírku komunikace.

Louny: Kvůli rekonstrukci mostů po objízdné trase
Foto: archív autora
Popisek: Louny

V příloze ZDE je znázorněna objízdná trasa, která bude vedena přes Černčice směrem na Vršovice, přes nově opravenou cyklotrasu Louny - Vršovice. Vzhledem k šířce této komunikace bude provoz omezen kyvadlově, v prvních dnech bude doprava řízena regulovčíky, po vyhodnocení intenzity dopravy a možných časových intervalů kyvadlového provozu bude doprava řízena semafory.

Vzhledem k výše uvedenému žádáme občany, majitele a uživatele dotčených nemovitostí, aby omezili osobní automobilovou dopravu na dotčené území na minimum a případně používali pro parkování prostor u Zimního stadionu nebo v ulici Husova.

V souvislosti s uzavírkou nebude obsluhována autobusová zastávka Louny,,Masokombinát spojů č. 25 a 35 linky 565001.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…